det er efter den sidtse troldmands krig men en ny og endnu farliger fjende er på Hogwarts
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin

Vis ubesvarede indlæg
 

Hogsmeade

 
EmnerIndlæg
Sidste indlæg
Ingen nye indlæg

De Tre Koste

De Tre Kostevar ejet af Madam Rosmerta. Her serveres der Ingefærøl, Ildwhiskey, Mjød, Solbærrom og SirupsKirsebærsoda med is og paraply. Der er borde, båse og et spejl over baren.
00
Ingen nye indlæg

Kandisbaronen

KandisbaronenSlikbutik var ejet af Ambrosius Flume og hans kone. De bor over butikken. Der findes en hemmelig gang til Hogwarts gennem en lem i Kandisbaronens kælder. Foruden salg af alverdens slik, fx cremede nougatstykker, skinnende, lyserøde kokosis, fede honningfarvede karameller, hundrede forskellige slags chokolade, tøndevis af multismagsbønner, svirrende virrefiduser og levitationsbolsjer, laver Kandisbaronen deres egen karamel og chokolade.
00
Ingen nye indlæg

Zonkos Spøg og Skæmt

Zonkos Spøg og SkæmtZonkos er et yndet indkøbssted for Hogwarts elever. "Her kunne man købe trickting og snydesager nok til at tilfredstille selv Fred og Georges vildeste fantasier." Fx Stinkbomber, hikkebolsjer, haletudsesæbe og Næsebidende tekopper. Under den mørke periode i 1996 og 1997 er Zonkos lukket og har brædder for vinduerne. Fred og George besøger Hogsmeade med det mål for øje måske at opkøbe dem og lave det til en del af deres egen butik.
00
Ingen nye indlæg

Det Glade Vildsvin

Det Glade VildsvinUdenfor hænger et slidt træskiltmed et billede af et vildsvins afhuggede hovedliggende med blodet sivende ud på en hvid dug. Bartenderen var Aberforth Dumbledore, en sur gammel mand med langt gråt hår og skæg, som er bror til Albus Dumbledore. Butikken er lille og ligger på en lille og mere beskidt sidegade til hovedgaden i Hogsmeade. Baren lugter af ged og er beskidt. Elever fra Hogwarts rådes til at medbringe deres egne glas når de besøger stedet. Det er yndet af de fleste gæster at bære en forklædning der skjuler deres identitet.
00
Ingen nye indlæg

Gladelaser Troldmandstøj

Gladelaser TroldmandstøjTøjbutik med afdelinger i London og Paris. Her kan man bl.a. købe sære Sokker.
00
Ingen nye indlæg

Dervish & Banges

Dervish & BangesSælger og reparerer magisk udstyr.
12Søn maj 18, 2014 12:16 am
penrorn Google Earth Pro V6.2.2.6613 Final 3D Support
Ingen nye indlæg

Posthuset

PosthusetHer sidder mindst 300 ugler og venter på post de kan bringe ud. De sidder på farvekodede hylder, alt efter hvor hurtige de er.
34Tirs maj 06, 2014 7:58 am
penrorn Go For It (2011) LIMITED 720p BRRip XviD AC3-D3M0NZ
Ingen nye indlæg

Madam nuttetruts tesalon

Madam nuttetruts tesalonvar ejet af Madam Nuttetrut. Et lille tehus med overdrevet, kruset dekoration. Butikken er fyldt med runde borde. Et yndet sted for par på dates. Stedet for kun dårlig kritik af par der skændes eller folk uden dates. Madam Nuttetrut pyntede på valentines dag med gyldne basunengle som kastede pink konfetti på gæsterne.
12Ons apr 09, 2014 7:21 pm
penrorn Underage Girls Enjoying Themselves (4).mpg Mega
Ingen nye indlæg

Det hylen hus

Det hylen husDet Hylende Hus siges at være det mest hjemsøgte hus i Storbritannien. Huset er opkaldt efter de mange uhyggelige skrig og lyde, der hørtes fra det for 20 år siden. Huset har været stille i mange år, men rygtet lever stadig. Vinduerne er lukket til med brædder. Haven er tilvokset og indgangene er forseglede. Selv Fred og George har ikke kunnet finde en indgang. Hogwarts spøgelserne undgår huset, da de siger det er en hård bande der bor der.
00
Ingen nye indlæg

Togstationen

TogstationenStationen hvor Hogwartsekspressen kører til og fra. Den ligger tæt på Søen. Der går en vej fra stationen til Hogwarts, som fører rundt om søen. Stationen ligger et stykke vej fra selve byen, på den modsatte side af Hogwarts.
89Tirs maj 27, 2014 8:47 pm
penrorn Conquer Ru Client V2002
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Nye indlægNye indlægIngen nye indlægIngen nye indlæg  Forum er låstForum er låst